rest API & Javascript API

Embedded geo-applicatie

Whitemap

Whitemap is een SaaS-toepassing voor het presenteren, raadplegen, analyseren en muteren van geo-informatie. De software is als interactieve viewer in te zetten en daarnaast kunnen functies van deze viewer worden geïntegreerd in applicaties van derden.

API

Hiervoor is een Javascript-API ontwikkeld voor integratie in de user interface & interaction, en een REST-API voor integratie op niveau van applicatiefunctionaliteit en gegevensbeheer.

Met deze API’s kan iedere software applicatie worden verrijkt met interactieve kaarten en geografische informatie, terwijl de eindgebruiker één geïntegreerd werkende toepassing beleeft.

Kaartservices

Whitemap heeft een zeer toegankelijke interface voor functioneel beheerders. De beheerders van onze integratiepartners kunnen daarmee de inhoud en de presentatie van geografische gegevens, en functionele instellingen, zelf configureren

Expertise

Volwaardige geografische functionaliteit die naadloos werkt binnen de eigen applicatie;
Ontwikkelaars van integratiepartners hebben geen expertise nodig op het gebied van GIS-systemen of geografische gegevens (geodata) om met onze API’s te kunnen ontwikkelen;

Open GIS

NieuwlandGeo zorgt voor ondersteuning van de internationale OpenGIS Standaarden (OGC) en typische Nederlandse gegevensbronnen (zoals basisregistraties). Hierdoor bestaat ook de mogelijkheid om eigen geografische gegevens van eindklanten aan de implementatie toe te voegen;

Whitelabel

Onze software kan worden gebruikt als OEM-component, eindgebruikers hoeven geen zaken te doen met NieuwlandGeo en hoeven zelfs niet te weten dat ze 'externe' technologie gebruiken;

WebGIS
as a Service

De oplossing is volledig SaaS. Geen installatie van software op de eigen servers of bij de klant. Technisch beheer en hosting worden uitgevoerd door NieuwlandGeo. Wij werken alleen met Nederlandse hosting providers met ISO-27001 certificering;

Business
Case

Wij maken graag commerciële afspraken die goed aansluiten bij het prijsmodel dat onze integratiepartners naar hun klanten hanteren. Zo past onze oplossing ook qua prijsstelling naadloos in de oplossing van de integratiepartner.

Kaartbeheer

U beheert zelf de kaarten. Via autorisaties kunt u die mogelijkheden ook delegeren aan beheerders van de eindklanten.

U kunt deze werkzaamheden ook aan beheerders van NieuwlandGeo uitbesteden.

In het functioneel beheer geldt dat elke instelling slechts eenmaal gedaan hoeft te worden. Daarna kan een beheer-object onbeperkt worden hergebruikt.

Dit geeft de mogelijkheid diezelfde instelling in één keer aan te passen, om vervolgens op alle plaatsen te worden toegepast.

Deze library-aanpak garandeert efficiënt en consequent functioneel beheer. 

Kaartservices

NieuwlandGeo heeft een eigen ontwikkelteam, wij kunnen in overleg met opdrachtgevers de mogelijkheden van onze API’s uitbreiden en actualiseren. Onze ontwikkelaars begrijpen hun vakgenoten bij integratiepartners en kunnen ze rechtstreeks ondersteunen.

NieuwlandGeo is een zelfstandig, Nederlands bedrijf in particulier eigendom. Wij zijn dichtbij, zijn bekend met de eindgebruikers en hebben geen andere belangen dan onze klanten zo goed mogelijk ter zijde te staan.

Onderscheidende kenmerken

Afgebakende functionaliteiten en gestandaardiseerde interface

Gegevens worden via services bij de bron bevraagd

Open source software componenten om volledige vendor afhankelijkheid te vermijden

State-of-the-art proven technology

Betrouwbare gegevens uitwisseling op basis van geaccepteerde standaarden

REST en Javascript API

Meer informatie? Stuur ons een bericht.

t: 0317 421711

WebGIS as an API