FAQ

veelgestelde vragen

wat valt er over whitemap te zeggen

Whitemap onderscheidt zich op een aantal vlakken. Iedere software developer is in staat om een kaartje in de software te tonen. Denk aan een locatie op google.maps met informatie over een bedrijf of organisatie. Whitemap gaat verder. Het kan complexe geodata tonen en hiermee speciale bewerkingen uitvoeren. De resultaten zijn vervolgens input voor vervolgstappen in allerlei processoftware.
Dat kan natuurlijk altijd. Maar het is wel een vak apart, al zeggen we het zelf. Het is ons specialisme, we hebben veel ervaring, we kennen het vakgebied. We werken al jaren aan de ontwikkeling van webGIS. Daar kunt u gebruik van maken en daarmee hoeft u zich er dus ook geen zorgen om te maken.
En: zelf ontwikkelen vergt een flinke investering en brengt vervolgens structurele kosten en inspanningen voor beheer, onderhoud en hosting met zich mee.
U heeft uw eigen software en uw eigen klanten. Met Whitemap voegt u geografische functies toe aan de processen in uw software. En het ziet er uit alsof het uw eigensoftware is.
Met de REST API & Javascript API kunt u heel snel aan de slag. Laten we het uitproberen.
Whitemap is een SaaS oplossing voor het embedden van een geo-applicatie. Whitemap verrijkt software door  het inbrengen van omgevingsinformatie. Whitemap kan als een whitelabel product geleverd worden en de geo-functies zijn via een API aan te roepen in uw applicatie.

Whitemap voegt geografische intelligentie toe aan de processen zoals het opvragen, raadplegen, selecteren, analyseren, muteren en presenteren van geo-informatie.

Een API definieert de toegang tot de functionaliteit .  Dankzij de API kan die functionaliteit gebruikt worden. De API van Whitemap geeft toegang tot kaarten, tot geografische informatie en tot functionaliteit waarmee de informatie kan worden benut.
Denk aan het ruimtelijk selecteren van informatie, het filteren, analyseren, etc.
Beveiliging op diverse fronten, geplaatst op ISO 27001 hosting en alle gegevens blijven in Nederland. Tweeweg SSL certificering.
De licentie en de prijs is afhankelijk van de inzet. We maken met iedere afnemer eigen afspraken. Het moet voor onze afnemers interessant zijn en lonen. We kijken naar een gezamenlijk businessmodel.

t: 0317 421711

WebGIS as an API